Home | Despre pagina | Poze | Ce mai e nou pe pagina | Contact | Link-uri favorite
Noutati

Ce noutati mai sunt pe site?
In 1995, dupa un concert in Jacksonville, Jonathan, solistul de la Korn isi face cateva tatuaje la Fred Durst (artist in tatuaje) si acestia devin prieteni. La ce-a de-a doua intalnire din Jacksonville, fiind impresionat de aceasta tanara formatie Fieldy cere o caseta demo pe care o da producatorului sau Ross Robinson. Datorita publicitati facute mai ales de gura lumii Limp Bizkit reuseste sa plece in concert impreuna cu House of Pain si The Deftones reusind sa lanseze albumul de debut Three Dollar Bill Y'All.Vita De Vie s-a infiintat in vara anului 1996. Primele inregistrari au fost Te voi rapi la noapte si Rahova. In timp ambele piese ajungeau pe locuri fruntase in topurile romanesti si formatia semneaza un contract cu Zone Records pentru primul album Rahova, lansat in aprilie 1997. Odata cu aparitia albumului devin celebre a doua piese Ozosep si Abdullah (sau Secretara) care ocupa saptamani intregi locul I in topurile posturilor de radio. Datorita aparitiei acestor piese pe foarte multe compilatii, mai mult sau mai putin autorizate, cat si unei distributii axate numai pe magazinele de specialitate, albumul Rahova nu se vinde decat in 9-10000 de exemplare. Formatia insa este propulsata si in 1997 - 1998, participa la turneele nationale Hollywood Rock. Formatia canta in pietele mari ale oraselor Timisoara, Brasov, Bucuresti, Pitesti, etc., dar si in cluburi si sali de sindicate din aproape toata tara. Formatia evita sa cante in cluburi, dar atunci cand o face are un succes deosebit (Brasov, Arad, Constanta). Vita De Vie are ocazia sa cante si in postura cap de afis la Craiova, Brasov, Timisoara. Sfarsitul anului 1998 aduce nominalizarea la doua categorii pentru premiile muzicale Ballantine's si contractul cu Media Pro Music. Formatia pleaca in februarie 1999 in Germania pentru a inregistra albumul Fenomental. Departe de a fi considerat de catre membrii formatiei drept "albumul care contine noul hit Basul Si Cu Toba Mare", Fenomental se bazeaza, totusi, mai mult pe latura rock. Majoritatea pieselor sunt ale lui Adrian Despot, iar majoritatea textelor ale lui Sorin Danescu, cu exceptia cazurilor in care se inverseaza rolurile.

Chestii interesante
Un site super bomba www.limpsite.com merita sa fie vizitat.Acesta este unul dintre site-urile mele preferate aici gasesti aproape ce vrei despre Limp Bizkit si band-ul lor.
MERITA VIZITAT
Ce este Bestial Records?
Bestial Records este o firma din Timisoara specializata in comercializarea de tricouri, sepci, pantaloni, postere, medalioane etc. cu formatii de muzica rock si nu numai.
Pentru a vedea produsele Bestial Records si a face o comanda vizitati
http://bestialrecords.virtualave.net sau sunati la 056/163024

Designed by Petran Florin